KSF

Sportágfejlesztés

2019 - VIII. ÜTEM

2018 - VII. ÜTEM

2017 - VI. ÜTEM

2016 - V. ütem- Az elszámolási rendszerért kattintson a fenti képre! -


Ismételten felhívjuk a szakosztályok figyelmét, hogy a KSF egyesületi támogatás szerződéskötési határideje 2016. Június 30. Az a sportszervezet, amely a fenti határidőig nem képes a szerződés megkötésére elesik a támogatástól!

Az Intéző Bizottság  jóváhagyta az Ovis Program támogatási összegeit, melyek megtekinthetők honlapunk KSF részében. A támogatásban részesülteket kiértesítettük.

A régiós edzőtáborokban azok az egyesületeknek kötelező a részvétel, akik KSF támogatást kapnak.

A nyári egyesületi edzőtáborokat, melyeket a KSF támogatásból részben, vagy egészben kívánnak a szakosztályok finanszírozni, kötelezően be kell jelenteni az MBSZ felé ( időpont, helyszín, létszám) Őcsi Gábor kollégánknak a következő e-mail címre: odave48@gmail.com

Kérem, hogy a nyári edzés szüneteket is jelezzétek felénk e-mailban.

Az edzőképzési támogatás júliusban kerül kiírásra, mert várhatóan az MBSZ együttműködési megállapodást köt a Testnevelési Egyetemmel, és ennek függvénye lesz a kiírás.

Az egyesületek felé történő kommunikációnk a kornak megfelelően szinte kizárólag elektronikusan, és  a honlapunkon keresztül történik. A későbbi félreértések, és magyarázkodások elkerülése érdekében  saját érdekükben fontos, hogy a honlapot, azon belül kiemelten a KSF híreket rendszeresen kísérje figyelemmel mindenki.
 


Edzőképzési pályázat:

2015 - IV. ütem

HELYSZÍNI ELLENŐRZÉSEK

 

A KSF-hez kapcsolódó cikkek

 

Interjúk

A Nemzeti Sportágfejlesztési Programban több példaértékű kezdeményezést is elindított a szövetség utánpótlás bizottsága. A több száz indulót felvonultató versenyeken és a centrumokat támogató birkózó szőnyeg programon túl a szakma is megmozdult. Edzők, a centrumok vezetői és a sportág legendás bajnokai közösen határozták meg a célokat és tartottak továbbképzést Szombathelyen. Az eseményről videó felvétel is készült, amelyből rövid időn belül egy 30-40 perces filmet állítanak össze az alkotók. Az edző továbbképzésről és a nemzeti sportágfejlesztési programról egy rövid sorozatot indítunk, amelyben Sike András, Repka Attila olimpiai bajnokok és Bacsa Ferenc az utánpótlás bizottság vezetője, valamint Katona Géza a veterán birkózó válogatott edzője osztja meg velünk gondolatait.