Cikk keresés:    

A márkatulajdonos személyesen vitte a KIMBA-ba a mezeit

2023. 01. 21., írta: Krasznai Bence, fotót készítette: KIMBA, cikket feltöltötte: Tollár Dániel

Madzsid Szedifar iráni üzletember, a Majid sportszergyártócég tulajdonosa mezekkel szponzorálja a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiát (KIMBA), amelyeket személyesen ő vitt el szerdán a nevelőműhely sportolóinak.

A Majid Irán egyik leghíresebb sportszergyártócége, többek között ő gyártja az iráni labdarúgó-válogatott szereléseit, amelyben az együttes a Katarban nemrégiben véget ért világbajnokságon is szerepelt, nem is rosszul, a B-csoportban legyőzte Walest, mégis búcsúzott.

A tulajdonos, Madzsid Szedifar közismert személy a birkózótársadalomban, több válogatott – korábban a magyar is – Majid-szerelésekben lép szőnyegre a világversenyeken.

A magyar birkózócsalád régóta jó kapcsolatot ápol Madzsid Szedifarral, ékes bizonyíték erre az üzletember szerdán, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián tett látogatása is, ahová ő maga vitte a gyerekeknek szánt saját gyártású mezeit.

„Szponzorációként ajánlotta fel a mezeket, amiért nagyon hálásak vagyunk – így Süle László, a KIMBA alapítványának kurátora. – Sok helyen járt már, mégis elismerőként nyilatkozott az akadémiánkról, világszínvonalúnak nevezte a létesítményünket. Ezért is támogat bennünket, úgy véli, jó hírét visszük a márkájának. Nem most találkoztunk vele először, kötöttfogású fiataljaink tavaly Iránban edzőtáboroztak, Madzsid Szedifar sokat segített az utazás létrejöttében és abban, hogy ott minden a lehető leggördülékenyebben folyjék. Természetesen mi is próbálunk mindenben segíteni neki, ha épp itt, Magyarországon van dolga.”

Süle László kifejtette, tervben van, hogy a KIMBA növendékei az idén ismét Iránban edzőtáborozzanak, Madzsid Szedifar szívesen vendégül látná a magyar csapatot szülővárosában.