Cikk keresés:    

Tisztújítás előtt az MBSZ

2024. 01. 30., írta: Deák Zsigmond, fotót készítette: Facebook, cikket feltöltötte: Tollár Dániel

Március 8-án tartja tisztújító közgyűlését a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ), előtte országszerte regionális fórumokat tartanak a vezetőség tagjai.

Mint ismert, az MBSZ jelenlegi vezetőségének mandátuma idén lejár, ezért az elnökség döntése értelmében 2024. március 8-án, pénteken 10 órakor (KIMBA) tisztújító közgyűlést tart a szövetség. A közgyűlést megelőzően a regnáló vezetőség tagjai regionális fórumokon vesznek részt, amelyekre minden klubot és érdeklődőt szeretettel várnak. Ezeken az eseményeken Németh Szilárd, az MBSZ elnöke beszámol az elmúlt öt év eredményeiről, a jövőbeni tervekről és elképzelésekről, valamint lehetőség nyílik az egyesületek észrevételeinek, javaslatainak meghallgatására, beépítésére.

Az első fórum január 29-én már le is zajlott a Kaposvár Arénában, ahol az említett beszámoló mellett Németh Szilárd arról is beszélt, milyen sikeres volt ugyanitt 2023 nyarán, 30 ország mintegy 600 versenyzője részvételével az U15-ös Európa-bajnokság. A sportvezető emellett kitért a növekvő nemzetközi eredményességre, grundbirkózó program beindítására, a sportágban megvalósult infrastrukturális fejlesztésekre, az egyesületek támogatási rendszerének kibővítésére és a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián (KIMBA) folyó munkára is. Az eseményen Szita Károly, Kaposvár polgármestere megköszönte a lehetőséget, hogy város egy ilyen rangos világversenynek adhatott otthont, megmutatva ezzel a térség értékeit.

A jelölőlap ITT tölthető le!

A közgyűlés meghívója ITT tekinthető meg!