Cikk keresés:    

Lévai Tamás ott volt a MOB és az MTVA olimpiai megállapodásánál

2022. 11. 11., írta: Deák Zsigmond, fotót készítette: nso.hu, cikket feltöltötte: Tollár Dániel

Stílusosan a Pavillon de Paris étteremben írta alá a MOB elnöke, Gyulay Zsolt, valamint az MTVA vezérigazgatója, Papp Dániel azt a partneri megállapodást, amelynek középpontjában a 2024-es párizsi olimpia áll.

Még 623 nap van hátra az ötkarikás játékokig, a két fél azonban kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy az M4 Sport nézői az addig vezető úton is végigkísérhessék a magyar sportolókat. Gyulay Zsolt kiemelte, a kezdeményezésnek köszönhetően az olimpián már ismerősként szurkolhatunk a magyar sportolóknak: „Nagy öröm, hogy az útjukat végigkíséri a közmédia, és ezzel a megállapodással még nagyobb figyelmet kapnak, mire eljutnak Párizsig. Ők és sportágaik is még ismertebbek lesznek, ez a MOB egyik legfontosabb feladata.”

Papp Dániel hozzátette, a kábel-előfizetéssel rendelkező erdélyiek és felvidékiek is magyar nyelven nézhetik majd az olimpiai közvetítéseket.

A csütörtöki sajtótájékoztatón részt vett az olimpiai bajnok kajakozó, Csipes Tamara, a nyáron világbajnoki ezüstérmet szerző vízilabdázó, Leimeter Dóra mellett az idén vb- és Eb-bronzérmet szerző Lévai Tamás.

Kiválóságunk sporttársaival a párizsi hangulatú étteremben gasztronómiai tudásukat is megvillantották. A franciák egyik kedvenc édessége, a Créme Brulée elkészítésének utolsó fázisában segítettek, karamellizálták a cukrot a desszert tetején.