Cikk keresés:    

Árvíz: A KIMBA és a Csepel TC is felajánlotta segítségét

2024. 09. 17., írta: MTI, fotót készítette: KIMBA, cikket feltöltötte: Tollár Dániel

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA), a Csepel SC és a Csepel Torna Club is felajánlotta segítségét az árvízi védekezéshez – közölte Németh Szilárd kormánybiztos, a KIMBA alapítója hétfőn a Facebookon.

Németh Szilárd bejegyzésében megosztotta a csepeli helyi védelmi bizottság vezetőjének írt levelet, amelyet Süle László, a Csepel Sport Club Alapítvány elnöke, Lőrincz Tamás, a KIMBA szakmai igazgatója, Jenőfi Zoltán, a Csepel Torna Club elnöke és Vatai László, a Csepel Torna Club birkózó szakosztályának vezetője írt alá.

Ebben úgy fogalmaznak: Magyarországot, Budapestet és Csepelt is az elmúlt tíz év legsúlyosabb árvize fenyegeti.

„Amikor baj van, akkor az összefogás és a cselekvés idejét éljük, ezért szeretnénk önkéntes, ingyenes felajánlást tenni az árvízi védekezési feladatok minél sikeresebb elvégzése érdekében a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia, a Csepel Sport Club Alapítvány és a Csepel Torna Club nevében – írták. – Sportolóink, edzőink, munkatársaink szívesen vesznek részt élőmunkával a védekezésben, ingatlanainkban pedig lehetőségeinkhez mérten szívesen segítünk az otthonukat elhagyni kényszerülőknek az ideiglenes elszállásolásában. Ha bármiben tudunk segíteni a védekezési munkákban, állunk a csepeli védelmi bizottság rendelkezésére.”