Snyder be van sózva, Szadulajev lehűtötte
2019-01-08

Szadulajev tehát kihagyja az idei Jarigin-emlékversenyt, amely január 24-én kezdődik. Erről Gajdar Gajdarov, a Dagesztáni Nemzeti Birkózó Csapat vezető edzője tájékoztatta a nemzetközi szövetséget. A világ  legkeményebbnek tartott viadala lesz az év első ranglista-versenye, vagyis az úgynevezett Ranking Series-hez tartozó események nyitánya 2019-ben. Gajdarov nemes egyszerűséggel csak ennyit közölt:

„Szadulajev nem fog birkózni Krasznojarszkban.”

Pedig az Amerika Kapitánynak becézett Kyle Snyder nagyon tüzelte magát  az oroszországi összecsapásra, hogy most újra elintézze, és semlegesítse az „Orosz Tankot”, azaz Abdulrasid Szadulajevet, a 97 kiló uralkodó királyát.

A szópárbaj az Instagramon elkezdődött, de lehet, hogy már be is fejeződött.

„Harmadik menet! Gyerünk, csináljuk! Irány Krasznojarszk, Oroszország.” – írta Snyder, aztán Szadulajev válasza gyorsan megérkezett:

„Buddy Snyder, megértem a szándékaidat, de azt tanácsolom, hideg fejjel közelítsünk ehhez a trilógiához, nehogy hamarjában lelki sérüléseket szedjünk össze. Úton a 2020-as tokiói olimpia felé majd újra találkozhatunk.”

A tokiói játékok felé vezető út Asztanán keresztül vezet, hiszen az idén a kazah fővárosban rendezik meg a világbajnokságot. Addig pedig várunk a harmadik nagy duellumra. Jöhet az újabb Szadulajev – Snyder csata!