Indul a szerződéskötés a KSF elszámolási rendszerében
2018-06-08

http://mbsz-elszamolas2018.flexinform.hu/ (www. nélkül!)

A link megnyitható a fenti hivatkozásnak a böngésző címsorába történő másolásával, illetve a hivatkozás kijelölésével és az egér jobb gombjának egyszerre történő kattintásával is. Szíveskedjenek minden esetben a Mozilla Firefox böngészőt használni.


A szerződéskötési határidő 2018.06.15-én lejár. Kérjük a még nem szerződött sportszervezeteket, hogy a szerződés megkötését a támogatások mielőbbi folyósítása érdekében kezdjék meg. Az idei évben az eddigi évek gyakorlatával szemben a sportszervezetek folyamatos likviditásának biztosítása érdekében a támogatási összeg 100%-a a szerződéskötéssel egyidejűleg kerül kiutalásra.

Javasoljuk, hogy abban az esetben is kezdjék meg a bizonylatok feltöltését elektronikusan, ha még nem áll rendelkezésre az első részelszámolás teljes feltöltéséhez szükséges összeg. Az elektronikus rendszer „Összegzés” oldalán az aktuálisan feltöltött számlák és bérbizonylatok, illetve a különféle programok összesítése látható a támogatás elszámolásának megkönnyítése érdekében.

HATÁRIDŐK:

  • Az elszámolni kívánt bizonylatok kelte, teljesítésének dátuma és a kifizetése a 2018.01.01. és 2019.01.15. közötti támogatási időszakra kell, hogy essen.
  • Az első részlet elszámolásának határideje: 2018. szeptember 15. (Papír alapon történő beküldés)
  • A teljes körű elszámolás határideje: 2019. január 20. (Papír alapon történő beküldés)