Cikk keresés:    

Szurkolj egy szelfivel és nyerj!

2021. 03. 17., írta: Tollár Dániel, fotót készítette: MBSZ, cikket feltöltötte: Tollár Dániel

Március 18-tól zárt kapuk mögött kerül lebonyolításra az európai olimpiai kvalifikációs verseny a BOK-csarnokban. A magyar válogatott szurkolói így sajnos személyesen nem lehetnek ott a lelátón, virtuálisan azonban lehetőségük lesz drukkolni birkózóinknak, ráadásul a szurkolók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A 2018-as budapesti birkózó-világbajnokságról már sokak számára ismerős lehet a „Seyu – Együtt a győzelemért!” telefonos applikáció, aminek segítségével szelfi formájában buzdíthatták a versenyzőket a csarnokban kihelyezett óriási kivetítőn keresztül.

A 2021-es európai olimpiai kvalifikáción ismét lesz lehetőség szelfiket küldeni a versenyzők számára, ami a pandémia idején még inkább jelentős szerepet kap, hiszen válogatott birkózóinknak ezúttal üres lelátók előtt kell teljesíteniük és kiharcolniuk a tokiói olimpiai kvótát.

A szelfit beküldő szurkolók automatikusan egy nyereményjátékban is részt vesznek, ahol értékes ajándékokat (válogatott melegítő, dedikált válogatott mez, adidas birkózócipő) sorsolunk majd ki három szerencsés drukker között.

 

A játékban való részvétel pofonegyszerű:

TÖLTSD LE AZ APPLIKÁCIÓT!
Töltsd le az ingyenes Seyu applikációt a GooglePlay vagy Apple Store áruházakból!

LÉPJ BE!
Jelentkezz be saját Facebook vagy Gmail fiókoddal és oszd meg szurkolói képeidet a közösségi hálózataidban a világ bármely pontjáról, a nap bármely percében a Seyu alkalmazásából!

VÁLASSZD KI AZ ESEMÉNYT!
Keresd meg a kvalifikációs versenyt az alkalmazásban!

KÉSZÍTS EGY SZURKOLÓI KÉPET!
Készíts egy szelfit vagy fotózkodj a pároddal, barátaiddal!

ADJ A KÉPEDHEZ BUZDÍTÓ ÜZENETET!
Adj egy motiváló szurkolói üzenetet a képedhez, amelyet a fotód mellett lát majd kedvenc sportolód!

POSZTOLD A SZURKOLÓI KÉPED A KIVETÍTŐRE!
A ‘Megosztás’ gomb megnyomásával posztold a Seyu szurkolói képed a kvalifikációs verseny óriáskijelzőjére és a szőnyeg melletti reklámfelületekre!

Bővebben az alkalmazásról ITT olvashatsz!

A játékszabályzatot ITT találod!